back to top
  /  Platforma Traineri

Știm cu siguranță că ai auzit deja citatele următoare: „Iubește ceea ce faci” sau “Dacă faci ceea ce iubești nu o să muncești nici o zi în viața ta”.

Noi ne dorim să îți oferim posibilitatea de a îmbina ceea ce iubești, adică sportul cu business-ul!

Poate te întrebi cum am putea face acest lucru? Nimic mai simplu, devin-o partenerul nostru de afaceri!

Acest program Trainer Program este dedicat tuturor antrenorilor de fitness, yoga, cardio, aerobic care își doresc un venit suplimentar doar prin efectuarea a ceea ce iubesc cel mai mult: MIȘCARE!

Milităm pentru o viață sănătoasă și de aceea susținem clar acest lucru!

  1. Cum poți adrea la programul nostru?

Efectuează-ți un cont de trainer aici. Transmite-ne un e-mail la adresa contact@aerobico.ro cu datele tale și intenția ta de colaborare.

În urma e-mail-ului colegii noștri îți vor seta contul de trainer și în acest fel tu vei putea comerciaiza produsele noastre.

  1. În ce fel poți comercializa produsele noastre?
  • Poți vinde produsele noastre direct clienților tăi. Pentru fiecare produs vândut primești un procent (ce o sa fie stabilit îmreună cu colegii noștri dar nu mai mic de 10%) ce o să fie înregistrat automat în contul tău de trainer prin intermediul codului unic ce o să fie primit la înregistrarea contului.
  • Îți putem efectua un magazin online personalizat pentru tine și clienții tăi și poți revinde produsele noastre prin intermediul sitului tău.

Nu rata ocazia de a colabora cu noi! Dacă ai nevoie de informații suplimentare așteptăm e-mailul tău la adresa contact@aerobico.ro.