back to top
  /  WHOLESALE

Dacă iubești mișcarea atât de mult precum o iubim și noi atunci te aștemptăm să faci parte din gașca noastră!

Fie că ai un magazin și vrei să comercializezi produsele noastre #Aerobico fie că ai o sala fitness, sudio de yoga sau aerobic programul nostru de vânzare en-gross este pentru tine!

Comercializăm produse efectuate cu dragoste de căre furnizorii noștri. Suntem atenți la calitatea produselor comercializate, la design-ul acestora și la felul în care pot fi purtate.

Produsele noastre sunt special concepute pentru fitness, yoga, alergare, pole fitness, aerobic sau cardio.

Programul nostru WHOLESALE se axează în special pe stabilirea parteneriatelor cu sălile de fitness/yoga sau aerobic însă în cazul în care aveți și alte preferințe nu ezitați să ne contactați. Suntem bucuroși și deschiși către noi tipuri de colaborări.

Dacă împărtășești aceeași pasiune cu noi pentru mișcare, o viață sănătoasă și un trup în armonie cu tine așteptăm cu nerăbdare e-mail-ul tău pentru a te cunoaște mai bine și pentru a stabili o colaborare fructuasă de ambele părți.

Înainte de a ne trimite e-mail te rugă să ai în vedere următoarele aspecte:

  1. Trebuie să efectuezi comandă de suma minimă ce o să fie înscrisă în e-mailul de aprobare. Aceasta este în jur de 800 RON (TVA inclus).
  2. Trebuie să ne pui la dispoziție următoarele documente după ce a fost înregistrată cererea de aderare la programul de WHOLESALE: Certificat înregistrare firmă, Certificat înregistrare fiscală, o copie din Actul Constitutiv al firmei din care să reiasă activitatea de comerț – asta în cazul în care codul dvs. CAEN nu corespunde cu cel înscris în certificatul de înregistrare al firmei.
  3. Trebuie să ne furnizezi un URL activ în cadrul căruia vei comercializa produsele noastre – sau adresa magazinului fizic (după caz vor fi solicitate mai multe informații).
  4. Nu poți vinde produsele noastre pe site-uri gen: eBAY, Amazon, eMAG sau oricare alt Marketplace din Romania sau Europa dacă nu ai acordul nostru scris.
  5. Veți primi materiale promoționale pe care le puteți folosi în campaniile de promovare. La înscriere, după efecuarea primei comenzi te rugăm să soliciți materialele promoționale împreună cu permisiunea de a le utiliza.
  6. Trebuie să nu vinzi produsele cumpărate de pe vebsite-ul nostru la un preț mai mic decat pe website-ul oficial aerobico.ro
  7. Trebuie să ne specificați dacă sunteți sau nu plătiror de TVA. Vă rugăm să aveți în vedere că firma noastră este înregistrată ca plătitor de TVA Intracomunitar, orice achiziții efectuate pentru România se vor factura cu TVA zero în cazul în care suneți înregistrat ca plătitor de TVA. În cazul în care nu sunteți plătitor toate achizițiile vor fi facturate cu TVA 20%.

*Alte condiții de utilizare și colaborare vor fi transmise în momentul înregistrării primei comenzi sau în momentul efectuarii contului de comerciant.

Cum devenim parteneri?

Efectuați-vă un cont în cadrul website-ului nostru www.aerobico.ro sau trimiteți-ne un e-mail pe adresa contact@aerobico.ro pentru a efectua și procesa cât mai rapid cererea de înregistrare ca partener WHOLESALE.

După aprobarea contulul de comerciant un coleg din cadrul departamentului SALE o să ia legătura cu dumneavoastră.

Așteptăm cu nerăbdare să devenim parteneri! Ai nevoie de informații suplimentare? Nu ezita să ne contactezi.