back to top
Image Alt

About Us

Originalitate

Suntem cu toții unici și de aceea suntem diferiți. Recunoaștem că fiecare om are o calitate aparte și apreciem foarte mult acest lucru. Originalitatea este punctul forte al oamenilor cu care interacționăm zilnic de aceea dorim să fim cât mai originali prin comercializarea de produse cât mai variate și originale.

Inovatie

La fel cum lumea este tot timpul în mișcare noi suntem avizi după tot ceea ce este nou și inovativ. Permanent conectați cu tehnologia dar în același timp și în strânsă armonie cu natura. În cadrul proiectelor noastre ne dorim să integrăm cele mai bune idei pe care le avem cu scopul de a fi folosite în beneficiul comunității.

Mulțumire

Suntem recunoscători tuturor persoanelor cu care luăm contact zi de zi. Vă mulțumim și vouă pentru că ne sunteți client, prieten, furnizor sau colaborator! Toate persoanele pe care le întâlnim au un rol în viața noastră și suntem profund recunoscători pentru toate ocaziile ivite până în prezent.

Suntem o echipă inovativă, fresh și tot timpul cu zâmbetul pe buze. Susținem cu tărie că baza tuturor activităților pe care noi le înteprindem au în spate luni sau chiar ani de documentare, analiză, colectare și interpretare a datelor și statisticilor pieței. Date pe care noi le folosim pentru a vă pune la dispoziție, vouă – clientului final, cele mai bune, inovative și informative programe, produse și servicii.

Ideea noastră s-a născut în America și a străbătut continente până a ajuns în România și Bulgaria. Dar nu oriunde ci în cadrul unei echipe motivate, vesele, plină de inițiative și ce este cel mai important mereu cu putere de muncă.

Dragoste depusă 💓 0
Motivatia zilnică 🌞 0
Recunoștința clienților 🙈 0
Devotament și timp liber rămas 🙂 0

Știm că pentru a fi mereu în formă avem nevoie că întregul nostru organism să fie conectat. Astfel începând de la trup și terminând la spirit, toate sunt înterconectate. Până și cel mai mic zâmbet al tau îți influențează deciziile pe care le iei. De aceea este important să ne menținem atât trupul fizic prin mișcare cât și organismul dar și mintea printr-o mâncare sănătoasă respectiv printr-o relaxare adecvată și meditație. Cel mai important, să nu uitam de citit ce ajută la antrenarea continuă a minții.

Membrii echipei noastre au practicat sport de performanță de la o vârstă fragedă, mai exact Cristina 🙂 și Florentina. Bine…la un nivel mult mai profesional Cristina, aceasta obținând diploma de instructor fitness/aerobic și practicând zi de zi. Pe parcursul anilor și datorită cercetărilor efectuate s-a constatat cat de important este să porți haine de calitate atunci când practici un sport de performanță sau faci mișcare, deoarece acestea vin în contact cu pielea în timp ce corpul trece printr-un efort ridicat astfel încat acestea trebuie sa te susțină pe deplin pentru a-ți valorifica la maximum antrenamentul.
Pasiunea noastră pentru sport și pentru soluții inovative a luat forma treptat a unei afaceri online unde femeile pot găsi articole sportive de o calitate superioară în care să arate și să se simtă bine. Alegem zi de zi modele și culori diferit concepute pentru a vă oferi maximum de confort și pentru a vă permite să vă antrenați cu stil.
  • Suntem legați de o pasiune comună și anume: SPORTUL
  • Milităm pentru același lucru: O LUME MAI SĂNĂTOASĂ
  • Suntem într-un progres continuu: ORIENTAȚI SPRE INOVAȚIE
  • Tot timpul cu ochii în patru: RESPONSABILI ȘI ORGANIZAȚI

Vă invităm să ne fiți alături în călătoria noastră către un stil de viață echilibrat și sănătos.