back to top
  /  Colanti   /  Cum alegem cea mai bună pereche de colanți?

Cum alegem cea mai bună pereche de colanți?

În weekend sau în timpul săptămanii cu toții sau marea majoritate dintre noi facem mișcare pentru a ne menține în formă sau strict pentru a avea un stil de viață mai sănătos. Oricare ar fi motivele pentru care facem acest lucru avem nevoie de echipamentul potrivit iar noi suntem gata să-ți punem la dispoziție cele necesare pentru a-ți efectua exercițiile fără griji.

 

Să îți alegi echipamentul potrivit în funcție de exercițiile și de activitatea fizică pe care o faci nu este ușor, de aceea am căutat cele mai dorite perechi de colanți pentru damă pentru ca tu să faci cea mai bună alegere atunci când te decizi să-ți achizionezi un echipament nou.

Fie că îți dorești o pereche de colanți care să respire și să te lase să-ți efectuezi exercițiile în voie, fie că îți dorești o pereche de colanți pentru damă cu model unic, o pereche de colanți pentru damă lărgi pentru a practica yoga sau colanți pentru fitness suntem alături de tine pentru a te ghida în găsirea perechii perfecte.

Colanți cu talie înaltă, colanți pentru fintess, colanți pentru aerobic, colanți pentru yoga, colanți design patentat, atâtea alegeri ce efectiv te copleșesc când tu tot ceea ce îți dorești sunt doar niște colanți în care să te simți confortabil și să te miști în voie fără că respirația să fie reținută la suprafața pielii. Nu ceri prea mult, nu?

Stai fără grijă suntem aici să te ajutăm!

Știi deja că colanții pentru yoga nu se vor potrivi sesiunilor tale de fitness sau că colanții pentru arobic nu merg la sesiunile de spinnig și acesta este un început bun!

Îți prezentăm mai jos trei opțiuni din cadrul Aerobico pentru a te ghida în alegerea perechii de colanți pentru damă adaptată nevoilor tale de zi cu zi.

 COLANȚII PENTRU DAMĂ CU TALIE INALTĂ

Colanții cu talie inaltă sunt potriviți pentru a masca cu grijă grăsimea depusă pe abdomen susținând perfect musculatura abdominală astfel te vei simți sigură pe ține chiar și inn momentele dificile de antrenament.

Poză colant aici – centrată mijloc

 COLANȚII PENTRU DAMĂ CU DESIGN INOVATIV

Nu-i așa că nu-i vorba decât depre design unic? Îmbinând designul unic impreună cu calitătile pe care le oferă colantul Side aqua print aceștia sunt perfecți pentru alergare, inlătură rapid transpirația și este aliatul perfect pentru antrenamentele tale zilnice.

Poză colant aici  -centrată mijloc

 COLANȚII PENTRU FITNESS

Dacă căutai colanții perfecți pentru femeia activă din tine îți aducem la cunostintă că i-ai găsit! Colanții long performance sunt recomandați pentru antrenamentele intense de la sală – fitness, aerobic sau pilates, oferă o rezistentă sporită fiind în același timp flexibili și conortabili.

Poză colant aici  -centrată mijloc

 Dacă nu te-ai hotărat nici acum ce să-ți alegi te asteptăm să revii aici, postăm în fiecare săptămană idei noi, sfaturi sau informații folositoare!

 

Cu drag,

Echipa Aerobico

leave a comment