back to top
  /  Garantie
aerobico - imbracaminte sport

Garantie

Toate produsele vandute de catre websiteul AEROBICO beneficiaza de o carantie de conformitate a producatorilor care poate varia intre 12 luni si 24 de luni de la data achizitiei. Garantia de conformitate se acorda numai daca produsele sunt utilizate in concordanta cu instructiunile oferite de AEROBICO, site operat de societatea ECHIPAMENTAEROBICA S.R.L – toate informatiile privind modul de utilizarea sunt disponibile online, cumparatorul are dreptul sa se informeze despre acestea inainte de achizitionarea oricariu produs.

Daca produsele achizitionate de pe websiteul AEROBICO.RO au defecte de fabricatie sau nu corespund cu specificatiile tehnice oferite la momentul plasarii comenzii si/sau s-a primit un produs diferit fata de cel comandat, ne asumam inlocuirea acestuia, stabilita de comun acord, conform conditiilor de retur disponbilile pe www.aerobico.ro .

In cazul in care produsele nu pot fi inlocuite sau au defecte de fabricatie ce nu pot fi reparate, acestea vor fi inlocuite cu produse similare (identic sau asemanator).

In cazul in care produsele nu pot fi inlocuite cu alte produse similare – clientul primeste contravaloare produselor cumparate in bani.

Produsele pot fi inlocuite numai daca s-a prezentat la data efectuarii sesizarii – factura fiscala aferenta achizitiei, bonul fiscal si garantia primita din partea noastra.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003

Termenul de garantie oferit de ECHIPAMENTAEROBICA S.R.L. clientilor sai pentru produsele comercializate pe site-ul Aerobico.ro este de 14 zile de la data achizitionarii produsului in conformitate cu legislatia in vigoare ( legea 449/2003, O.U.G. nr. 174/2008).

Garantia acopera lipsa de conformitate existenta la momentul achizitionarii produsului .

ECHIPAMENTAEROBICA S.R.L. ofera ca modalitati de asigurare a garantiei, in functie de deficienta constatata: inlocuirea produsului sau restituirea contravalorii produsului, in conditiile legislatiei in vigoare. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.

Pentru solicitarea garantiei, va rugam sa pastrati factura fiscala precum si chitanta primita de la curier in cazul platii ramburs sau confirmarea platii din extrasul bancar, in cazul platii online. Conform OG 34/2014 returul unui produs se poate realiza in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.” Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta …”

Instructiuni pentru intretinerea hainelor

Viata produselor achizitionate este direct proportionala cu modul in care acestea sunt ingrijite. Mai jos iti oferim cateva sfaturi pe care iti recomandam sa le urmezi daca iti doresti ca produsele achizitionate de pe website-ul nostru sa-ți fie un partener de sport pentru un timp îndelungat.

  1. Depozitati produsele in loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui;
  2. Depozitati produsele in locuri ferite de umezeala;
  3. Spalati produsele conform indicatiilor de pe eticheta;
  4. Feriti produsele de obiecte care pot provoca rupturi, zgârieturi, arsuri, perforari;
  5. Nu utilizati produsele în preajma decoloranților.