back to top
  /  Politica de retur
aerobico - imbracaminte sport

Politica de retur

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris pe vânzător că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Returnarea efectivă a produsului se poate face prin aceeasi firma de curierat rapid cu care a fost trimis coletul catre cumparator, cu condiția ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (fara a fi deteriorat sau purtat , în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte )

Costurile de returnare a produselor cad în sarcina consumatorului.

Contravaloarea mărfii returnate se face fără întarzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare se va plăti prin virament bancar.

Nu trimiteti colete cu plata ramburs, le vom refuza primirea.

În cazul în care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24h prin email la adresa contact@aerobico.ro sau aerobico.ro@gmail.com pentru a remedia aceasta neplacere.

Doar in acest caz, pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de Aerobico.ro .

Conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr 34/2014, art. 16 pct. e) – se excepta de la dreptul de retragere furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator – cu alte cuvinte, din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE lenjeria de orice tip ( maieu, sutien, chilot, pantalon, dres, colant ).

Legislația românească în vigoare prevede: “consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Coordonate adresa retur :

ANCHE EOOD – Str.Covasna, Nr.4, Bl.E4, Scara 3, Etaj 59, Sector 4 Bucuresti.

Durata de returnare a sumei platite pe produs este de cel mult 14 zile lucratoare dupa ce comanda a fost primita si inspectata de catre unul din reprezentantii magazinului Aerobico.ro