back to top
  /  Colanti   /  Top 3 bustiere sport potrivite pentru antrenamentele la sala

Îți cumperi încălțăminte frecvent, nu? Ei bine același lucru ar trebui să- faci și cu bustiera pentru sport. Exact cum te gândești că și-ar trebui o pereche nouă de pantofi ar trebui să te gândești dacă bustiera sport pe care o deții în momentul de față se adaptează nevoilor tale.

Spune-ne sincer când a fost ultima dată când te-ai gândit la acest lucru? Adevărul este că o bustieră sport nu se potrivește pentru proce tip de antrenament de aceea ea trebuie schimbată în funcție de intensitatea antrenamentului și de exercițiile pe care le efectuezi.

Dacă ești adepta antrenamentelor regulate și nu te-ai gândit la acest lucru până acum ar fi timpul să îți acorzi un moment de răgaz și să te gândești la sănătatea ta și la sănătatea sânilor tăi.

Bustiera sport reprezintă un accesoriu nelipsit din garderoba iubitoarelor de sport așadar aceasta trebuie să fie schimbată in funcție de antrenamentele pe care le efectuezi.

Să luam de exemplu yoga – trebuie să porți o bustieră sport ce este adaptată acestui stil iar cel mai bun exemplu de bustieră sport este bustiera fără cusături din material sorbtek – Bustiera fitness butterfly bamboo racerback ce îți oferă libertate de mișcare și confort în timpul efectuării pozțiilor de yoga.

Cum cele mai practicate sunt exercițiile fizice și alergatul o bustieră care să susțină bustul în timpul mersului este ideală.

Îți recomandăm o bustieră sport care oferă sprijin bustului, având cupe separatoare interioare pentru a diminua impactul asupra sânilor a exercițiilor pe care le faci.

Recomandarea noastră de astăzi este Bustiera sport adjustable racerback bra ce are bretele reglabile, oferă o bună susținere a bustului și este perfectă pentru orele intense de fitness.

În cazul aerobicului poate îți dorești să porți bustiera împreună cu un top? Sau poate integrată într-o altă combinație? Stai fără griji! Avem bustiera perfectă pentru tine, este aproape la fel de fină ca pijamalele tale preferate. Nu ne crezi?

Bustiera sport striped adjustable oferă o bună susținere a corpului, se poate purta atât cu/peste tricou cât și simplu pe post de bustieră. Este confecționată din spandex și sorbtek, fină și elastică creată special pentru orele de aerobic.

Îți recomandăm să faci niciun compromis când este vorba de sănătatea ta! Fii la curent cu ultimele informații sau pur și simplu acordă o mai mare atenție echipamentelor pe care le folosești. Noi suntem la un click distanță și îți putem oferi toate informațiile de care ai nevoie.

 

Cu drag,

Echipa Aerobico

leave a comment